Geografische info

Adres
Gemeente 3140 Keerbergen

Omschrijving

Unieke realisatie in ontwikkeling op een boogscheut van Keerbergen centrum, winkels en openbaar vervoer.

De nieuwbouwresidentie Daytona met moderne hedendaagse architectuur biedt 3 uitzonderlijke woonentiteiten die elk beschikken over 2 ruime slaapkamers, grote glaspartijen en mooi zuid gericht zonneterras waar u lang zal kunnen nagenieten van de avondzon.

De unieke combinatie van de lange gevelsteen in contrast met het houten schrijnwerk en grote glaspartijen met zwarte profielen staan garant voor de schitterende identiteit van het gebouw. Verder garanderen de glazen balustrades veel lichtinval en een riant open gevoel. Tijdens het ontwerp werd rekening gehouden met de hedendaagse architectuur en gunstige locatie waardoor het geheel naadloos zal aansluiten bij haar omgeving. Alle gebruikte materialen werden tevens zorgvuldig geselecteerd met aandacht voor zowel duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid.

De bouwheer staat garant voor een kwalitatieve basis van uw appartement (met o.a. Miele keukentoestellen, vloerverwarming, enz). Dit in combinatie met de ruime afwerkingsbudgetten zal u ongetwijfeld in de mogelijkheid stellen een echte thuis te creëren. Bijkomend zal hij u met plezier begeleiden door het hele proces van aankoop tot oplevering.

Verdieping 1

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
Appartement info op kantoor 2 - 123 m² - - verkocht